Επικοινωνία με τη διδάσκουσα για παρουσίαση της εργασίας
- Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2024 -
Καλησπέρα σας,
Καθώς έχουν παρουσιάσει ήδη οι περισσότερες ομάδες, προσπάθησα να επικοινωνήσω με τις ομάδες που ακόμα δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα ήταν το εξής:
- Κάποιες ομάδες δεν έχουν σημειώσει στις εργασίες τους τηλέφωνα επικοινωνίας.
- Κάποιες ομάδες έχουν σημειώσει στις εργασίες τους ένα τηλέφωνο επικοινωνίας που δεν απαντά.
- Κάποιες ομάδες δεν απαντάνε ούτε σε ηλεκτρονικά μηνύματα που έχω στείλει.
- Κάποια μεμονωμένα άτομα δεν έχουν καν εγγραφεί καν στο e-class του μαθήματος. Αυτή η συμπεριφορά, σε συνδυασμό με το ότι δεν παρακολουθούν το μάθημα, εγείρει απορίες σχετικά με το πώς κατάφεραν να συμμετάσχουν σε μια εργασία. Βεβαίως και αυτά τα άτομα είναι πολύ δύσκολο να προσεγγιστούν.
- Κάποια άτομα δεν τα έχω καλέσει τηλεφωνικά, ούτε έχω στείλει email, αφού είδα ότι όποιον/ όποια έχω καλέσει με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχει ανταποκριθεί.
Αφού λοιπόν σας θυμίσω ότι είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσετε την εργασία σας εφόσον κληθείτε προκειμένου να προσμετρηθεί ο βαθμός σας, παρακαλώ πολύ:
- Όσοι/ όσες ΔΕΝ έχετε κλείσει ήδη ημέρα παρουσίασης να μου στείλετε email άμεσα (vbrouske@psed.duth.gr). Παρακαλώ το email της ομάδας να το στείλει ΕΝΑΣ/ΜΙΑ από την ομάδα – κατά προτίμηση αυτός/ αυτή που έστειλε την εργασία- με παραλήπτες εμένα κι όλα τα μέλη της ομάδας σας, όπου θα μου δίνετε ΔΥΟ εναλλακτικές ημερομηνίες μαθημάτων για να παρουσιάσετε. Εν συνεχεία εγώ θα σας στείλω την τελική ημερομηνία παρουσίασής σας.
- Στο email αυτό που θα μου στείλετε θα μου δώσετε εκ νέου τα τηλέφωνα επικοινωνίας ΟΛΗΣ της ομάδας.
- Επαναλαμβάνω: το μήνυμα αφορά όλους όσους δεν έχουν κανονίσει ακόμα ημέρα παρουσίασης, για τον οποιονδήποτε λόγο. Παρακαλώ πολύ να ανταποκριθείτε άμεσα, καθώς είναι βασική υποχρέωσή σας στο μάθημα αυτό.
- Φυσικά το μήνυμα δεν αφορά όσους/ όσες έχουν ήδη παρουσιάσει την εργασία τους.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία,
Η διδάσκουσα.