ώρα έναρξης, μαθήματος 12.5., 12.30 μμ
- Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 -

σημειώστε την έναρξη του μαθήματος στις 12.5, είναι 12.30μμ

επίσης θα σας σταλεί εντός των ημερών σκαναρισμένο το κείμενο του 2ου και του 5ου ύμνου από την έκδ. Pfeiffer. Να το έχετε μαζί σας παρακαλώ. Για τον 5ο ύμνο καλό είναι να γνωρίζετε και το κείμενο της δικής μου σχολιασμένης έκδοσης (υπάρχουν μικροδιαφορές από τον Pfeiffer).

καλή αντάμωση

υγ 1 να θυμίσω ότι 7.5-10.5 πραγματοποιείται η 12η Διεθνής έκθεση βιβλίου στην Θεσσαλονίκη. Είναι μέγα γεγονός για εμάς τους βιβλιόφιλους και πνευματικά καθορισμένους ανθρώπους. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια ωραία περιήγηση στην πόλη της κόρης του Φιλίππου και συζύγου του Κασσάνδρου. Στο διαδίκτυο θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα.

υγ 2 για τους οπαδούς του Βάκχου, το σαββατοκύριακο είναι ανοικτές πόρτες στα κτήματα της Β. Ελλάδος. Στην περιοχή των Αβδήρων και των Ηδωνών και του Παγγαίου υπάρχει ευκαιρία να βακχεύσετε μετά παιδιάς και σπουδής όπως θα ήθελε και ο Πλάτων, πιστό παιδί μίας κοινωνίας συμποσίων έστω από την πολύ πιο μετριοπαθή νότια Ελλάδα. Μην πιείτε όμως θρακιστί (ειδικά ο Καλλίμαχος θα σας κοιτούσε με λοξό όμμα). Αν θέλετε, συζητούμε στην ερχόμενη συνάντηση αυτές τις απόψεις του Κυρηναίου.