ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
- Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 -

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΖΑΚΩΣΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΠΟΙΕΣΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΑΚΙΩΤΗ...ΚΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.

 

2 ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑ. ΠΑΤΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΠΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 400-500 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ.  ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Ο, ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΨΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΑΤΕ;

 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΖΕΤΥΕ. ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΙΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

 

DONT PANIC! TAKE CARE!ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΣΤΙ

 

ΠΚΒ