Επιστημονικοί Υπολογισμοί (Ακαδ. Έτος 2020-2021) - Εξέταση Σεπτεμβρίου
- Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 -

Αγαπητές/τοί φοιτήτριες/τές,

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να σας ενημερώσω για την επερχόμενη εξέταση του μαθήματος Επιστημονικοί Υπολογισμοί, η οποία έχει προγραμματιστεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές για τις 14/09/2021 και ώρα 18:00-21:00 (Ζώνη Δ).

Κατ' αρχάς στη διαδικασία εξέτασης του μαθήματος μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα και έχουν ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το Τμήμα.

Ακόμα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στην πλατφόρμα του MTs έχει δημιουργηθεί η αντίστοιχη ομάδα "Εξέταση Επιστημονοί Υπολογισμοί 2020-2021 Σεπτ" μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η εξέταση του μαθήματος. Παρακαλώ, όπως συνδεθείτε όλοι στις 17:45, ώστε να κάνουμε μαζί την ανάγνωση των θεμάτων και η διαδικασία να ξεκινήσει στις 18:00 ακριβώς.

Τέλος, για την επεξεργασία, επίλυση, κατάλληλη μορφοποίηση και υποβολή θα έχετε στη διάθεσή σας 3 ώρες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραδοτέο σας (οι απαντήσεις των θεμάτων) θα φροντίσετε να είναι σε μορφή pdf, ευανάγνωστο και να υποβληθεί εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του e-class. Απαντήσεις που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δε θα βαθμολογηθούν.

Για τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια της μελέτης σας θα είμαι στη διάθεσή σας είτε μέσω e-mail είτε μέσω της πλατφόρμας MTs.

Σας εύχομαι καλή προετοιμασία, καλή δύναμη και επιτυχία στις επικείμενες εξετάσεις σας.

Με εκτίμηση,

Σταμάτιος-Άγγελος Αλεξανδρόπουλος