Τεχνολογία Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ
Βιοχημικές, φυσιολογικές, μικροβιολογικές και μηχανικές μεταβλητές των ιστών των ζώων μετά την σφαγή τους. Μέθοδοι συντήρησης, επεξεργασίας και μεταποίησης του κρέατος και των ιχθυρών . Επίδραση των διάφορων μεθόδων παραγωγής στην υγιεινή κατάσταση των τροφίμων ζωικής προέλευσης.Επίδραση μεθόδων επεξεργασίας
ΛιγότεραΒιοχημικές, φυσιολογικές, μικροβιολογικές και μηχανικές μεταβλητές των ιστών των ζώων μετά την σφαγή τους. Μέθοδοι συντήρησης, επεξεργασίας και μεταποίησης του κρέατος και των ιχθυρών . Επίδραση των διάφορων μεθόδων παραγωγής στην υγιεινή κατάσταση των τροφίμων ζωικής προέλευσης.Επίδραση μεθόδων επεξεργασίας
Βιοχημικές, φυσιολογικές, μικροβιολογικές και μηχανικές μεταβλητές των ιστών των ζώων μετά την σφαγή τους. Μέθοδοι συντήρησης, επεξεργασίας και μεταποίησης του κρέατος και των ιχθυρών . Επίδραση των διάφορων μεθόδων παραγωγής στην υγιεινή κατάσταση των τροφίμων ζωικής προέλευσης.Επίδραση μεθόδων επεξεργασίας
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
- Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020
- Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020
- Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
- Τρίτη, 19 Μαΐου 2020
- Τρίτη, 12 Μαΐου 2020